33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelbakpoederbigarreauxbloembotercitroenraspeieidooiereiwitkaneelkristalsuikermaïzenamarsepeinmelkpoedersuikerricottaroomslagroomsterke koffiesuikervanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade tartelette

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, bloem, ei, maïzena, pure chocolade, roomboter en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Koekjes met ijs

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekleurde hagelslag, krokante praliné, nougatine, pure chocolade, roomijs en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / traktatie uit Fresh en light:

Chocolate chipcookies

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, ei, havermoutvlokken, kristalsuiker, plantaardige olie, pure chocolade, vanille-extract en volkorenbloem

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Chocoladegénoise

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, pure chocolade en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Boomstam met walnoten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, sterke koffie, vanille-extract, walnoten, walnotenlikeur en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gevulde deegrolletjes - cannoli

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Mooie mariataart - splendida torta maria

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, poedersuiker, pure chocolade en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:

Soesjes met vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillestokje, water, witte chocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:

Cannoli

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Zigeunercake

Ingrediënten:
cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, rum, slagroom, sterke koffie en volle zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...