Biscuittaart met ricotta en abrikozengelei - cassata

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 445 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
koek en gebak

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tarte aux figues, sauce noisette et glace "PX" - Vijgentaart met een koffie-hazelnootsaus en sherry-ijs

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Ton sut ton de framboises - Frambozen op verschillende manieren bereid

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Tartelletes aux fraises des bois - Tartelletjes met bosaardbeien

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Schwarzwäldertorte

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie