Sara Jayne Stanes en R. Jung - Chocolade

Chocolade

ontdekken, proeven en genieten

Een boek van Sara Jayne Stanes en R. Jung

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chocolade, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aromaLs geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde. 

Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt u uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze u mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen.

In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leert u waarop u moet letten als het om kwaliteit gaat, waar u chocolade het beste koopt en hoe u er het meest van geniet. Sara geeft u zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma’s kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.

Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeert u de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.

Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet u intenser van elke chocolade.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken