Wij maken jouw kookboeken, zoals Het gouden bakboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
in 1929 besloot de Margarine Unie met de productie van Solo te beginnen,
het eerste plantaardige alternatief voor boter van een Belgisch merk.
Sinds dan hebben generaties leren bakken en koken met Solo. Solo was en
wordt nog steeds gepropageerd als hulp in de keuken: met receptenbundels,
via een ‘hulp- en kookdienst’, in de persoon van Solange Vital, met het
magazine Creatief Koken en sinds 2009 ook met de grootste Belgische
receptencommunity.
Het Gouden Bakboek kan dan ook niet anders dan zijn naam waarmaken:
een kookboek dat een hele geschiedenis meedraagt waarin kennis over bakken
zorgvuldig opgebouwd en uitgedragen werd door vele huismoeders
en -vaders. Een bakboek dat in iedere keuken moet staan dus, met klassieke
en hedendaagse bakrecepten die áltijd lukken!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Recepten uit Het gouden bakboek
Een greep uit de 53 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, cacaopoeder, citroensap, crème de tartare, eieren, eiwitten, goudblaadjes, kristalsuiker, lichtbruine suiker, pure chocoladeflikken, rode voedingskleurstof, sojaslagroom, solo patisserie, vanillesojamelk, water en zout