Orathay Souksisavanh, Vania Nikolkic en Piere Javelle - Chocolade

Chocolade

80 recepten stap voor stap

Een boek van Orathay Souksisavanh, Vania Nikolkic en Piere Javelle

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chocolade, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chocolade … Bij de meesten van ons loopt het water ons in de mond. Uit wetenschappelijk onderzoek is bovendien gebleken dat een stukje pure chocolade nog goed is voor de gezondheid ook. In ieder geval is chocolade bijzonder goed voor het humeur. Chocolade vormt de basis voor tal van lekkernijen. En hoe je al deze verwennerijen maakt, zie je duidelijk in het nieuwe deel van de succesreeks Kookschool.

In Kookschool – Chocolade ontbreken de klassiekers als chocoladecake, brownies, chocomousse of truffels niet, maar in het boek vind je nog veel meer. Een greep uit het aanbod: chocolademakarons, chocoladenotenreep, panna cotta met witte chocolade, chocoladesorbet en de heerlijkste chocoladekoekjes en -taarten. Allemaal even uitnodigend om zelf te maken!

Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan het nooit meer fout gaan. En wees er maar zeker van dat je familie of vrienden dit snel in de gaten hebben.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken