Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: