Varkensvlees met gember, bosui en aubergine
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi.
Je vindt dit recept op pagina 231 in Simpel .
- Soort:
- varkensvlees
Ingrediënten
- arachideolie
- aubergines
- bosuien
- donkere sojasaus
- gember
- geroosterde zoute pindas
- groene chilipeper
- ketjap manis
- knoflook
- koriander
- mirin
- rijstwijn
- sesamolie
- sesamzaad
- varkensgehakt
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.