Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken: