Basisrecept uit The naked chef:
Gearomatiseerde boter
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, citroen, knoflook, kruiden, olijven, pepertjes en zongedroogde tomaat
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, dille, droge witte wijn, fruit, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit The naked chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: