80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroensapdilledroge witte wijnfruitgroentebouillonknoflookkruidenlauriermuntolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrozemarijnsjalotsuikeruiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Gearomatiseerde boter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, knoflook, kruiden, olijven, pepertjes en zongedroogde tomaat

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stuck-pot-rijst met citroen en kruiden

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, dragon, kruimige aardappel, marjolein, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, tijm en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Ultieme bruschetta met paddenstoelen

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogd rood spaans pepertje, paddestoel, knoflook, peterselie, tijm, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gebraden lamsbovenbil

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, knoflook, lamsbovenbil, lente-ui, little gem, peper, sperziebonen, tijm en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip, gebakken

Ingrediënten:
béarnaisesaus, bloem, boter, broodkruim, citroen, citroensap, ei, kip, vrije uitloop, laurier, olie, peterselie, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Natte paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, tijm, witte ui en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets met venkel

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, citroenrasp, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, venkel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :

Amandelstrudel met spruitjes

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, citroen, filodeeg, paprikapoeder rosenscharf, peper, peterselie, prei, spruitjes, tijm, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Artisjokkengratin

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, diepvriesartisjokharten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, tijm, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Gebraden kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, kip, kippenbouillon, kippendij, kippenvleugels, knoflook, verse dragon, verse tijm en wortel

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...