Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Peterselie-kruidensalade
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Meditteraan
- Soort:
- salade / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: