hartige taart

Zoek naar hartige taart in jouw eigen kookboeken

Hartige Taart koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor elke dag:

Broccolitaartjes

Ingrediënten:
broccoli, eieren, gerookt spek, minitaartjes, nootmuskaat, peper, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
hartige taart
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, boter, broccoli, ei, feta, leidse kaas, lente-ui, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, selderij en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Pissaladière Niçoise - Uientaart met ansjovis en zwarte olijven

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, bouquet garni, brooddeeg, knoflook, kruidnagelpoeder, olijfolie, peper, taartbodem, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch uit Brindisa:

Pastel de escorpora con albahaca - Licht "brood" van poon met een tomaten-basilicumdressing

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gepocheerde poon, slagroom, tomaten-basilicumdressing, tomatensofrito, volle melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
hartige taart
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Toscaanse spinaziekoek met olijven

Ingrediënten:
knoflook, scharrelei, slagroom, spinazie, ui en volkorenmeel

Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Preitaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekookte ham, goudse kaas, kerriepoeder, magere kwark, olie, paprikapoeder, peper, prei, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Broccolikoek

Ingrediënten:
bladerdeeg, broccoli, ei, emmentaler, gerookte ham, kerriepoeder, nootmuskaat, room, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Recept uit Het gouden olijfolie boek:

Mediterrane muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, melk, parmezaanse kaas, rietsuiker, rozemarijn, scharrelei, tarwebloem, ui en zwarte olijf

Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Lunch uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Zwiebelkuchen mit Speck und Ei - Uienkoek met spek en ei

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taart
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Luilekkerland:

Artisjok-roomtaart

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, room, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige taart
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini di zucchine

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Venkel in deeg - finocchi in crosta

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, ei, gruyère, peper, venkelknol, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Groentetaarten (quiches)

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quiche met verse zalm en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, brokkeldeeg, gruyère, quichevulling en zalm

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met prei en witloof

Ingrediënten:
basisdeeg, eieren, gekookte ham, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, preiwit, room, vetstof, witloof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Paddestoelentaart

Ingrediënten:
champignons, ei, lente-ui, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peper, rode ui, slagroom, tijm en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Omgekeerde tomatentaart met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, knoflook, oregano en pruimtomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pizzabrood met knoflookgarnalen

Ingrediënten:
baguette, bladpeterselie, citroenrasp, gepelde rauwe garnalen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en ricotta

Soort:
quiche
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter om in te vetten, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Kippasteitjes met pesto

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, diepvriesbladerdeeg, ei, kippenbouillon, kippenvlees, nigellazaad, olijfolie, pesto, prei, sesamzaad, slagroom en voorgebakken pasteibak

Soort:
quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Homemade pastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, ei, kippenbouillon, korstdeeg, mascarpone, munt, olijfolie, runderfond, rundergehakt, tomatenketchup, tomatenpuree, ui en worcestersaus

Soort:
quiche
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Hartige quiches

Ingrediënten:
broccoli, ei, gele ui, gruyère, nitraatvrij spek, peper, room, spinazie en zout

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met spek

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, dooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en uitgebakken spek

Soort:
quiche
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst-walnotentaart

Ingrediënten:
bieslook, ei, eidooier, langkorrelrijst, margarine, melk, paneermeel, peper, slagroom, walnoten, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tamale pie - Gestoomde maismeelrol

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, djinten, groene paprika, kaas, knoflook, maisgries, maiskorrels uit blik, rundergehakt, tomaat, ui, varkensbraadworst, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, ei, extra belegen kaas, goudse kaas, kerriepoeder, komijnekaas, slagroom en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche