hartige taart

Zoek naar hartige taart in jouw eigen kookboeken

Hartige Taart koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor elke dag:

Broccolitaartjes

Ingrediënten:
broccoli, eieren, gerookt spek, minitaartjes, nootmuskaat, peper, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
hartige taart
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, boter, broccoli, ei, feta, leidse kaas, lente-ui, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, selderij en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch uit Brindisa:

Pastel de escorpora con albahaca - Licht "brood" van poon met een tomaten-basilicumdressing

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, poon, slagroom, tomaten-basilicumdressing, tomatensofrito, volle melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
hartige taart
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Toscaanse spinaziekoek met olijven

Ingrediënten:
knoflook, scharrelei, slagroom, spinazie, ui en volkorenmeel

Soort:
hartige taart
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Tarte Tatin van bloedworst

Ingrediënten:
appelmoes, bloedworst, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, goudrenet, kalfsfond en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Recept uit Het gouden olijfolie boek:

Mediterrane muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, melk, parmezaanse kaas, rietsuiker, rozemarijn, scharrelei, tarwebloem, ui en zwarte olijf

Soort:
hartige taart
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, korstdeeg, mager gerookt spek, nootmuskaat, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Preitaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekookte ham, goudse kaas, kerriepoeder, magere kwark, olie, paprikapoeder, peper, prei, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Luilekkerland:

Artisjok-roomtaart

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, room, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Broccolikoek

Ingrediënten:
bladerdeeg, broccoli, ei, emmentaler, gerookte ham, kerriepoeder, nootmuskaat, room, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Lunch uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Zwiebelkuchen mit Speck und Ei - Uienkoek met spek en ei

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taart
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Pissaladière Niçoise - Uientaart met ansjovis en zwarte olijven

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, bouquet garni, brooddeeg, knoflook, kruidnagelpoeder, olijfolie, peper, taartbodem, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Lunch uit Allerlekkerst Zomer:

Hartige taart met bacon en gruyère (Quiche Lorraine)

Ingrediënten:
bacon, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gruyère, paneermeel en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Venkel in deeg - finocchi in crosta

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, ei, gruyère, peper, venkelknol, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini di zucchine

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Groentetaarten (quiches)

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quiche met verse zalm en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, brokkeldeeg, gruyère, quichevulling en zalm

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche tonijn geroosterde tomaat basilicum

Ingrediënten:
demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, gedroogde provencaalse kruiden, korstdeeg, melk, olijfolie, peper, room, suiker, tomaten, tonijn uit blik en vers basilicum

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche drie keer kaas met bieslook

Ingrediënten:
bieslook, comté, crème fraîche, eieren, emmental geraspt, geitenkaas, gorgonzola, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, peper, room en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche roquefort walnoot gepocheerde peer

Ingrediënten:
citroensap, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, kaneelstokje, korstdeeg, melk, peper, peren, room, roquefort, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Tomatenkoek

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, maldonzout, mini-trostomaten, mozzarella, olijfolie, peper, tijm, ui en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Alpen

Ingrediënten:
aardappel, boter, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, knoflook, korstdeeg, melk, peper, rauwe ham, reblochon, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Noord-Franse witlof maroilles

Ingrediënten:
boter, eieren, emmental geraspt, korstdeeg, maroilleskaas, melk, paper, roomchreme fraiche, suiker, witlof en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Provençaalse quiche

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozarella, courgette, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, gedroogde provencaalse kruiden, korstdeeg, melk, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Old English Steak and Mushroom Pudding - Oud-Engelse vlees- en paddenstoelenpudding

Ingrediënten:
bloem, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, halslappen, korstdeeg, morieljes, oesterzwam, oranje berkenboleet, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, runderbouillon, trompets de mort, ui, voorjaarspronkridder, weidechampignons, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
hartige taart / paddenstoelen
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Lorraine zonder deeg

Ingrediënten:
boter, eieren, ementaler geraspt, melk, nootmuskaat, peper, rookspek, room en tarwebloem

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart