Pastel de escorpora con albahaca - Licht "brood" van poon met een tomaten-basilicumdressing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 166 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / lunch
Soort:
hartige taart

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Poolse asperges

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gebakken kip om je vingers bij af te likken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken