975 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasterdsuikerbotercitroencitroensapcitroenschileieidooiereiwitfijne kristalsuikerfruitgistkaneelkristalsuikermaïzenamelkolijfoliepoedersuikersinaasappelslagroomvanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brindisa:

Carquinyols - Knapperig gebakken amandelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, cointreau, ei, fijne kristalsuiker, grand marnier, marcona amandelen, triple sec en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Grenobles

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, griessuiker, vetstof en walnoten

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Madeleines

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroenzest, ei, natriumbicarbonaat en rum

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / bijgerecht / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Krokante cognackoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, cognac, dikke stroop, gemberpoeder, lichte stroop en suiker

Soort:
garnituur / koek en gebak
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:

Boterkoek

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, koffieroom, melk, witte basterdsuiker en zeezout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Brandewijnrolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, gember, lichte siroop, rum, slagroom, tafelsuiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Keizerlijke pannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gedroogde vijgen, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, volle melk en zoete witte wijn

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

biscocho borracho

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, slagroom, tafelsuiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Fig and pistachio frangipane tartlets

Ingrediënten:
amandelpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, brandy, citroenrasp, ei, pistaches, poedersuiker en vijg

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Vulcano di cioccolatoi

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, citroenrasp, ei, fijne tafelsuiker, kiwi, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Madeira cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne witte suiker, gekonfijte citroen, gekonfijte citroenschil en gekonfijte vruchten

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Fries suikerbrood

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gist, kaneel, melk, roomboter, witte basterdsuiker, witte kandijsuiker en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Haal meer recepten op...