Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Boerenkool:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: