Recept uit Kochen für zwei:
Wortelaftreksel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bouquet garni, dragonazijn, peperkorrels, prei, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Soort:
- vegan / bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Macaron:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: