Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Kwartelconfit
- Ingrediënten:
- citroen, friseesla, ganzenvet, jeneverbessen, knoflook, kwartel, laurier, peperkorrels, roze zeezout en tomaten
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: