Picknick uit Kochen für zwei:
Gekühlte Blumenkohlsuppe / Koude bloemkoolsoep
- Ingrediënten:
- bieslook, bloemige aardappels, bloemkoolroosjes, boter, citroensap, gevogeltebouillon, peper, room, sjalot, tobikko-kaviaar en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: