199 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeigehaktgroenteknoflookkoolkruidenmelkolieolijfoliepeterseliespecerijensuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Galicische soep - caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, gedroogde witte bonen, knolraapbladeren, kool, mild paprikapoeder, peper, schenkel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalfsfricandeau met kruiden

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bouillon, kalfsfricandeau, nootmuskaat, pimpernel, slagroom, tomaat, verse bieslook, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tagliatelletaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemkool, droge witte wijn, oude kaas, gezeefde tomaten, hüttenkäse, margarine, oude hollandse kaas, peper, peterselie, tagliatelle, tartaar, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, eendenvet, honing, jeneverbessen, kalfszwezerik, kippengelei, laurierblaadjes, peper, peterselie, preistengels, rodebessenwijn, rood zeewier, tijm, water, waterkers, wittewijnazijn, wortelstengels, zeesla en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Varkensterrine met verse piccalilly

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, boter, droge witte wijn, geelwortelpoeder, gelatine, haricots verts, kristalsuiker, paprika, peperkorrel, rode peper, stokbrood, tijm, ui, varkenspoot, wittewijnazijn, wortel en zoetzure augurk

Soort:
mosterd / paté/terrine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Boerensalade

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, ei, geitenkaas, ham, knoflook, kropsla, olijfolie, peper, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Groentesoep

Ingrediënten:
bloemkool, bonen, erwten, gerookt spek, koolrabi, peterselie, prei, selderij, selderijgroen, spruitjes, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kostelijke kaassalade

Ingrediënten:
bloemkool, cognac, emmentaler, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, knoflookpoeder, mosterd, olie, peper, radijs, rode paprika, sla, tomaten, uienpoeder, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Collard greens, knolraap & varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cavolo nero, extra vierge olijfolie, knolraap, kool, laurier, snijbiet, spruit, varkensschenkel, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Baqliyya van Ziryab

Ingrediënten:
amandelen, broodkruim, karwij, kool, korianderzaad, lamsvlees, murri naqi, olie, peper, rood vlees, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Pot-au-feu

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cornichons, dijonmosterd, kalfsschenkel, kool, kruidnagel, ossenhaas, peper, prei, runderklapstuk, rundervoorbout, selderijknol, ui, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:

Chun juan - Mini-loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gedroogde zwarte paddenstoelen, garnaal, kool, loempiavellen, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Cantabrisch eenpansgerecht - cocido montanés

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, gedroogde witte bonen, knoflook, kool, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, rookspek, spaanse bloedworst, ui, varkensnek, varkenspoot, varkensreuzel, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Portugese bonensoep - portuguese bean soup

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, hamkluif, knoflook, kool, macaroni, nierbonen, peper, pintobonen, portugese worst, tomaat uit blik, ui, varkensschenkel, wortel en zout

Keuken:
Portugees / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...