A. Wildeisen, D. Walti-Portner en R. Walti-Portner - Slow Cooking Vlees

Slow Cooking Vlees

bij lage temperatuur

Een boek van A. Wildeisen, D. Walti-Portner en R. Walti-Portner

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Slow Cooking Vlees, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, makeklijk en zonder er veel voor te hoeven doen!<br/>Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 - 80 °C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden.<br/>Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes, in blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de allerlekkerste sauzen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken