Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Brown Veal Stock
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wodka, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, fruit, groente, kalfsgehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rijst, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Buffet uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De chef-kok is een vrouw: