Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 95 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Champignons, gebakken, met stukjes brood

delicious. magazine - 2010-02

Gevulde lamsborst met doperwten en gestoofde sla

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Gefrituurde gepaneerde champignons uit Toscane

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Tong "Gallieni"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier