Recept uit Sous vide:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, gember, groente, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Spis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito: