Erwtjes, jamón en anijszaad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 131 in Morito .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / peulvruchten / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bouillabaisse (basissoep)

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bulots / Wulken

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Bisque udang peteh

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten