Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Sichuanese wontons
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ei, gember, lente-ui, sesamolie, shaoxingwijn, varken en wontonvellen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, poedersuiker, slagroom, sojasaus, suiker, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Bonen!:
Bij de koffie uit Luilekkerland:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Snack of tussendoortje uit Foodstyling:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen: