Recept uit Vis en schaaldieren:
Corsicaanse mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie: