Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Smaakbijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: