Recept uit Deutsche Küche:
Geflügelfond - Gevogeltefond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: