Kotelett vom Schellfisch auf gebratenem weiβen und grünen Spargel,t Senfsabayon nappiert - Schelviskotelet op gebakken witte en groene asperge met een mosterdsabayon overgoten
★
★
★
★
★
Je vindt dit recept op pagina 191 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- fleur de sel
- groene asperge
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- mosterdsabayon
- prei
- schelviskotelet
- suiker
- ui
- witte asperge
- worteltjes
- zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.