Kotelett vom Schellfisch auf gebratenem weiβen und grünen Spargel,t Senfsabayon nappiert - Schelviskotelet op gebakken witte en groene asperge met een mosterdsabayon overgoten

Je vindt dit recept op pagina 191 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crostini met bottarga

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Bleekselderij met roquefort - apio con roquefort

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bleekselderij, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek