Recept uit Sous vide:
Zwartoogbonen
- Ingrediënten:
- boter, brunoise, champagne-azijn, doorregen spek, kippenbouillon, bladpeterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel en zwartoogbonen
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis: