70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillonbouquet garniknoflooklaurierlaurierbladolijfoliepeperpeterselierozemarijnrunderbouillonrunderstoofvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Runderlappen met pruimen

Ingrediënten:
armagnac, boter, cognac, gedroogde pruimen, knoflook, kruidnagel, margarine, olie, rode wijn, runderlappen, ui, wijnazijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Runderstoofpot voor studenten

Ingrediënten:
bloem, doorregen runderlappen, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boeuf à la bourguignonne

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen spek, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, runderstoofvlees, sjalot, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Lamshaasjes met pikante zuidvruchten

Ingrediënten:
dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimen, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, lamshaas, munt, olijfolie, rode chilipeper, rode wijn, uien, vlees, zoetzure appel en 
zout en peper

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Veau à la cuillère

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kalfsbouillon, kalfssukade, olie, piccalilly, prei, rode port, rode wijn, tomatenpuree, ui en winterpeen

Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

pepperpot

Ingrediënten:
aardappel, gekookte ham, magere runderlappen, olie, paprikapoeder edelsusz, rode peper, rode wijn, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gesudderd rundvlees- boeuf à la gordienne

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode côte du rhône, rode wijn, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sinaasappelschil, sukadestuk, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Winterse ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, chianti, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, olijfolie, prei, rode ui, rozemarijn, tomaat in blik, vlees en wortel

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / feestdagen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees met champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, gedroogde peterselie, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olie, peper, rode wijn, runderlappen, selderijknol, spekblokjes, tijm, ui, uitjes, vleesbouillon, winterwortel, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees - brasato

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijn, rundermuis, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Gardianne de toro

Ingrediënten:
bloem, jeneverbessen, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, quatre épices, rode wijn, runderlappen, spekblokjes, stierenvlees, tijm, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode bourgogne, runderborststuk, runderschouder, rundervoorbout, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Suddergeit

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, geitenbout, geitenschouder, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, prei, rode wijn, tijm, ui, vlees en winterwortel

Keuken:
Hollands
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, bloem, bospeen, bouquet garni, champignon, doorregen spek, knoflook, peper en zout, peterselie, port, rode bourgogne, runderfond, suiker, sukadestuk, ui en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Groentesoep met rundvlees

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, boter, champignons, gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, portabello, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tomaten uit blik, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...