Kalfssukade gestoofd in montepulciano d'abruzzo

Je vindt dit recept op pagina 1392 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Veau à la cuillère

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Kalfsbouillon

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Blaquette de veau à l'ancienne - Kalfsstoofschotel met uien en champignons

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie