Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Medaillons van lamszadel
- Ingrediënten:
- ajinomoto® transglutaminase, boter, knoflook, koolzaadolie, lamszadel, olijfolie en tijm
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kruiden, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: