Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: