Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Spis:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!: