Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lamsbout, gesmoord a la Lyonnaise
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, lamsbout, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zilverui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, gember, kippenbouillon, koriander, lamsvlees, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / bij de koffie uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: