387 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijbloemboterbouilloncitroensapgemberknoflookkorianderlaurierlente-uimaïzenaolieolijfoliepeperpeterselierode paprikasjalotsojasaustijmtomaattomatenpureewaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Rode molesaus

Ingrediënten:
amandelen, anchopeper, cacao, donkerbruine suiker, guajillo-pepers, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, pasilla chilipeper, piment, rozijnen, tomatenpuree en ui

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Ramen met varkensvlees en groente

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, japanse chili-olie, japanse sojasaus, kippenbouillon, lente-ui, minimaiskolf, plantaardige olie, runderbouillon, spinazie, suiker, taugé en varkensfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels happy family

Ingrediënten:
asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte garnalen met tamarinde

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, kippenbouillon, knoflook, lente ui, palmsuiker, reuzengarnaal, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:

Hete, zure soep

Ingrediënten:
champignon, chilipeper, citroengras, garnalen, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, koriander, lente-ui, limoensap, stropaddestoelen, suiker, tomyam-pasta en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao doufu - Roodgekookte tofu

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, suiker en tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Regenboogforel Gekookt In Yoghurt Met Indiase Specerijen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, griekse yoghurt, kaneelstokje, kardemompeul, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, plantaardige olie, regenboogforel, rood kerriepoeder, rozijnen en ui

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Donburi van kip en champignons

Ingrediënten:
arachideolie, boter, groene spaanse peper, japanse rijst, japanse rijstwijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, shiitake, suiker, tofu en gember

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pilau

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, kruidnagel, olie, saffraandraadjes, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoofde eend uit Bali

Ingrediënten:
gemberwortel, goela djawa, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, limoensap, olie, rode peper, salamblaadjes, sereh, tamarindepasta, tamme eend, tomaat, trassi en ui

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fettuccine met ham en doperwten

Ingrediënten:
boter, doperwten, droge witte wijn, fettuccine, gekookte ham, kippenbouillon, kristalsuiker, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Varkensbuik met karameldressing

Ingrediënten:
anijsster, bosui, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, koriander, limoen, munt, rode peper, rodewijnazijn, thaise basilicum en varkensbuik

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Geurige thaise soep

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, gamba, gember, kippenbouillon, koriander, lente ui, limoen, limoenblad, rode paprika, rode peper, suiker en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

Bocadillo met foie gras en stroperige muskaatdruiven

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, foie gras, kippenbouillon, muskaatdruiven, pistolets, rode ui, rucola, sherryazijn, sherry pedro ximenez, sla en veldsla

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / fruit
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Couscous en moghrabieh met ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, couscous, dragon, groentebouillon, grof zeezout, kippenbouillon, labne, mograbiah, nigellazaad, olijfolie, pomodori, romatomaten, ruwe rietsuiker, saffraan, ui en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Haal meer recepten op...