422 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercourgetteeigehaktgroentekaasknoflookkruidenmozzarellaolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehakttijmtomaatuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleesvulling voor rijsttimbaal

Ingrediënten:
basilicum, boter, doperwten, kalfsgehakt, kippenlever, knoflook, oregano, peper, rode paprika, suiker, tabascosaus, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte wijn en zout

Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Lamsschenkels uit de tajine

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, bouillonblokje, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, peterselie, tomatenpuree, ui en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bolognaisesaus

Ingrediënten:
basilicum, gehakt, tomaat, groentebouillon, laurier, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, ui, wortelen en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mediterrane courgettes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, rozijnen, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Jambalaya met ei en pancetta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, ei, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, pancetta, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Gevulde inktvis met bruschetta

Ingrediënten:
basilicum, champignon, ciabattabrood, citroen, citroensap, half-om-halfgehakt, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijlinktvis, ricotta, sjalot, tomatenpuree en ui

Keuken:
Noord-Amerikaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / hartige hapjes / vis
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Spinazie champignonlasagne met ham

Ingrediënten:
basilicum, beenham, bliktomaten, champignons, cheddar, knoflook, lasagne, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Tomatenpasta met tonijn

Ingrediënten:
blikje tomatenblokjes, chilipepervlokken, gegrilde paprika, gehakt, tomatenpuree, milde paprikapoeder, pasta, rode ui, knoflook, tonijn op olie, verse basilicum en zwarte olijven

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Tomatenpasta met tonijn

Ingrediënten:
blikje tomatenblokjes, chilipepervlokken, gegrilde paprika, gehakt, tomatenpuree, milde paprikapoeder, pasta, rode ui, knoflook, tonijn op olie, verse basilicum en zwarte olijven

Haal meer recepten op...