Dibbelabbes mit zart geschmorter Lammschulter - Saarlandse aardappelpannenkoekjes met zacht gesmoorde lamsschouder

Je vindt dit recept op pagina 330 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Papa al pomodore met basilicum

delicious. magazine - 2014-06

Zeeuwse oesters met Basilicum

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Risotto met basilicum

delicious. magazine - 2011-10

Basilicumboter

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel