Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Fegato alla Veneziana - Venetiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, ui, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, ei, fruit, kaas, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: