Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lever met ui - higado encebollado
- Ingrediënten:
- bloem, kalfslever, knoflook, lamslever, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, ei, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Onze Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam: