Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Eten in Italie:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: