Basisbereiding rundvlees koken, smoren, stoven, fricassea, stracotto

Je vindt dit recept op pagina 905 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
stoofgerecht / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Avgolemono

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Prei met krentensaus

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Tofoedressing

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Saus bij Normandische visschotel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken