Bloemkool

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 155 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Asperge, gegratineerd met bechamel of mornaysaus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Garnituur voor lotte Rivièra; deegbakjes met gesmoorde venkelknol in mornaysaus, tomaten gevuld met champignonsoubise en aardappelen met vismousse

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Spinazie met gepocheerd ei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe