Recept uit De pastabijbel:
Eliche met pesto
- Ingrediënten:
- basilicum, eliche, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, boter, citroen, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, grof zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, ricotta, rucola, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Hoe dan?!: