Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Pesto
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, parmigiano reggiano, peper, pijnboompitten en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, boter, citroen, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, grof zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, ricotta, rucola, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken: