Anne Wilson - Koken met kruiden

Koken met kruiden

Een boek van Anne Wilson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met kruiden, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Basisrecept uit Koken met kruiden:

Romige zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, eiwit, gelatinepoeder, magere huttenkase, magere yoghurt, roze zalm, water en witte azijn

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Zalmtaart

Ingrediënten:
citroenschil, dille, ei, lente ui, limoenschil, roze zalm en witte rijst

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide lamssalade

Ingrediënten:
bakolie, dijonmosterd, karwijzaad, mager lamsvlees, olijfolie, pijnboompitten, rode kool, rozemarijn, witte wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Taart van gerookte vis

Ingrediënten:
ansjovisextract, bloem, boter, citroensap, ei, filodeeg, gerookte visfilet, melk, peterselie, sherry, ui en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Bijgerecht uit Koken met kruiden:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, gekookte ham, kalfsschnitzels, mozzarella, rauwe ham, salieblaadjes en witte wijn

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Bijgerecht uit Koken met kruiden:

Hartig rolgebak

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, grove franse mosterd, melk, paprikapoeder, pittige cheddar, rozemarijn en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, kippenbouillon, room, ui, waterkers en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Spaanse visburgers

Ingrediënten:
amandelschaafsel, brood, citroenschil, knoflook, lente ui, paprikapoeder, peterselie, tomatenpuree en witvisburger

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren