Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Omelet met tonijn (1825)
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, ei, karperhom, peterselie, sjalot, tonijn, water en zout
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, gember, knoflook, koriander, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Wild:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten met z'n allen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Hip Holland:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Noma:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten: