Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Gemarineerde vijgen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, honing, kaneel, korianderzaad, sinaasappelschil, vanillestokje en vijgen
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- fruit
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bakpoeder, bloem, citroen, citroenrasp, ei, filodeeg, kaneel, kaneelpoeder, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vloeibare honing, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Brunch / diner / nagerecht uit Sweet:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst: