Appelgebakjes met noten, pijnboompitten en rozijnen - la tartelette feuilletée aux pommes, noix, pignons et raisins florentins

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 424 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Compressed or impregnated Apple

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Mispelgelei

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Hot Green Apple Gel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Appel in grenadinesiroop

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei