449 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbuikspekcitroensapeiknoflooklauriermelkolijfoliepeperpeterselierunderbouillonspeksuikertijmtomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Paté met augurkenrelish

Ingrediënten:
augurk, tijm, cognac, dragon, grove mosterd, zout, kappertjes, katenspek, knoflook, krulpeterselie, ontbijtspek, paneermeel, plantaardige olie, speklap, knoflook, ui, uien, varkensfilet, varkenslever en zetmeel

Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met mie - hokkien mee

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde rode spaanse peper, kippenbouillon, lichte chinese sojasaus, lombok rawit, mie, mihoen, noorse garnalen, rijstvermicelli, spinazie, taugé, ui, varkensspek, varkensvlees, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, bouquet garni uit de marinade, dikke borst, dikke lende, dunne runderborst, fond, ganzenvet, gerookte ham, groenten uit marinade, kalfsbotten, lardons, marinade, marinadevocht, olijfolie, reuzel, runderbovenbil, runderkogel, runderschouder, runderspierstuk, sinaasappelschil, soepbeen, spek, tomaten, varkenszwoerd en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Reebout uit de oven

Ingrediënten:
boter, cognac, tuinkruiden, jeneverbes, margarine, ontbijtspek, reebout, rode wijn, soepgroenten, spekreepjes, wildfond, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst

Ingrediënten:
armagnac, broodkruim, bruine fond, cognac, droge witte wijn, fricandeau, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gepekeld varkensvlees, knoflook, kruidnagelen, lamsborst, lamsbotten, lamsschouder, laurier, mager varkensvlees, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, schaapsborst, schaapsschouder, schapenbotten, spek, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomatenpuree uit blik, truffel uit blik, truffelvocht, ui, uitgebakken varkensvet, varkensbotten, varkensbraadvet, varkenslende, varkenszwoerd, vet spek, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Fabada

Ingrediënten:
buikspek, chorizo, gedroogde boterbonen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, saffraandraadjes, serranoham, spaanse bloedworst, ui, varkensoor, varkenspoot en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met bonen en pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, conchiglie, gekookte ham, kaneelstokje, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tch'ao mienn - Gebakken eiermie

Ingrediënten:
azijn, chinese eiermie, gepelde grote garnalen, krabvlees, reuzel, sesamolie, steurgarnalen, varkensvlees en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Agnolotti met vleesvulling en wodkasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gorgonzola, ham, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie, rode wijn, room, varkensgehakt, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Geslonken sla, knapperig spek en sherryazijn

Ingrediënten:
andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kleefrijstvulling

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, kleefrijst, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, sojaolie, varkensvlees, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kwartels in aardappelnestjes

Ingrediënten:
buikspek, kwartel, reuzel, spaanse ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / aardappelgerecht / frituur
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Wild medaillons

Ingrediënten:
doorregen rookspek, olie, peper, reerugfilet, spek, wildfond en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Haal meer recepten op...